BMW verkopen

Helaas is uw BMW aan de sloop toe, maar gelukkig heeft u het wijze besluit genomen om deze te verkopen. Wie koopt er echter zo’n sloopauto, en misschien nog wel belangrijker; wie biedt een eenvoudig en snel proces? U zult al snel bij KapotteAuto.nl terecht komen en dat is niet voor niets. Als initiatief van verschillende autobedrijven en sloperijen bieden wij u een ervaren en professionele werkwijze en een netwerk dat heel Nederland bedekt. Uw BMW verkopen kan haast niet makkelijker!


Het merk BMW

BMW, voluit Bayerische Motoren Werke, is een Duits bedrijf wat auto’s en motorfietsen produceert en is opgericht in 1913. De eerste auto werd pas in 1929 geproduceerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Beierse stad München in Duitsland. BMW is ook het moederbedrijf van het luxemerk Rolls-Royce Motor Cars en produceert verder auto’s onder de naam Mini. Het BMW logo bestaat uit een zwarte ring met de hoofdletters BMW. Het binnenste blauw-wit geblokte veld is een verwijzing voor het wapen van Beieren. Het verhaal ging dat het BMW logo symbool stond voor een propeller, aangezien BMW ook vliegtuigmotoren ging fabriceren. BMW zelf hield dit verhaald tot 2005 in stand waarna de ware betekenis van het logo bekend werd.

In de autosport is BMW vooral bekend als leverancier van turbomotoren. In 1983 werd Nelson Piquet voor het eerst wereldkampioen met een turbomotor in de Formule 1. In Nederland heeft BMW zijn eigen raceklasse, namelijk de BMW 130i Cup.

Volgens AutoWeek biedt BMW een uitgebreid programma met onder andere sportauto’s zoals de Z4, SUV’s zoals de X-serie en luxe reisauto’s zoals de 7-serie. De ANWB prijst de BMW 3-serie om zijn sportieve rijeigenschappen en prima rij comfort, kortom de ideale occasion. Top Gear vindt de BMW 225XE een mal on-sexy semibusje, die gelukkig wel hard rijd.

Bekende BMW rijders zijn Cristiano Ronaldo. De topvoetballer rijdt in een zwarte BMW M6.

Geen moeite

Zodra u belt, krijgt u een vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze zal uw eerlijke en behulpzame informatie bieden. Bovendien krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod van ons op uw BMW. Als u besluit om uw auto aan ons te verkopen, halen wij de auto zelf op in heel Nederland. Zo hoeft u niet eens met uw auto naar de sloperij!

Professioneel en snel

Ook regelen wij uw betaling en de officiële documenten effectief en vliegensvlug. U krijgt uw geld contant uitbetaald of wij maken het op uw rekening over. Uw bank neemt dan contact met u op zodra het geld is gestort. U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs van de RWD voor uw BMW en u hoeft zich verder nergens meer zorgen over te maken. Dus bent u van plan uw BMW te verkopen? Bel ons gerust eens op.

Lees ook: