Snel en betrouwbaar van uw sloopauto af

Autosloperij Kapotte Auto, direct geld voor uw sloopauto !

Aan autosloperij Kapotte Auto verkoopt u betrouwbaar en snel uw sloopauto voor een prima prijs! Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de inkoop van sloopauto’s en wij werken door heel Nederland. Wij doen de overdracht en afhandeling van uw sloopauto zonder gedoe binnen 24 uur en 7 dagen per week! Auto’s welke rijp zijn voor de sloperij worden naar een autosloperij gebracht welke zorgt voor hergebruik van bruikbare onderdelen en recycling van onbruikbare onderdelen.

Geld voor uw sloopauto

Als u een sloopauto heeft die niet meer verder wil, schade heeft of de reparatie is u gewoon te hoog, bel ons voor een goed bod! Het geld wat wij bieden voor uw sloopauto kan oplopen van 50 tot 1500 euro of meer, dit hangt af van o.a. de staat van de auto. Wij beschikken over een groot netwerk van autosloperijen, die te allen tijde op zoek zijn naar uw merk en type auto. Hoge kilometerstand, geen APK of technisch defect?

Snel & Betrouwbaar

Ruim 80% van al onze sloopauto’s wordt binnen een dag keurig afgewikkeld. U krijgt uw betaling en vrijwaring RDW direct van de chauffeur mee zodat u per direct geen wegenbelasting meer betaalt voor u auto. Bespaar uzelf veel moeite, en bel ons nu op 06 39844160 of 06 53265116. We staan altijd voor u klaar! Bij kapotteauto.nl krijgt u altijd direct het overeengekomen bedrag uitgekeerd en een officieel RDW vrijwaringsbewijs (139301).

Inruilwaarde van uw auto

Direct weten wat de inruilwaarde van uw auto is? mail ons de gegevens van uw auto of neem contact op en wij geven u direct de inruilwaarde!

Landelijke dekking

Wij fungeren als landelijk actieve sloperij. Wij halen auto’s op van Amersfoort tot Maastricht en van Utrecht tot Groningen. Dus schroom niet en neem contact op. Wij zijn altijd in de buurt!

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!