Verkopen schadeauto

Verkopen schadeauto

Heeft u flinke schade aan uw auto en zijn de kosten van een reparatie hoger dan de waarde van uw voertuig? Wilt u geld voor uw schadeauto zodat u daarmee een nieuwe bolide kunt kopen? Of overweegt u om een andere reden uw schadeauto te verkopen, dan zit u bij Kapotteauto.nl aan het goede adres. Bij ons kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor het verkopen van uw schadeauto. Kapotteauto.nl regelt de afhandeling van uw schadeauto in tachtig procent van de gevallen binnen één dag. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven dat u uw schadeauto wilt verkopen. In dit artikel leest u meer over de werkwijze van Kapotteauto.nl en ontdekt u hoe u gemakkelijk, snel en zonder gedoe het verkopen van uw schadeauto regelt.

Schadeauto inkoop
U kunt Kapotteauto.nl het beste zien als een ontzorger als het aankomt op het verkopen van uw schadeauto. Op het moment dat u besluit dat u niet langer wilt blijven rondrijden in uw voertuig vanwege een flinke schade, belt u met één van onze medewerkers om uw gebruikte schade auto te verkopen. Deze zal tijdens dit gesprek onder andere vragen wat voor type auto u wilt verkopen en wat het probleem met het voertuig is. We willen dit graag weten voordat we de schadeauto kopen. Aan de hand van deze informatie wordt namelijk de waarde van de auto bepaald. In de meeste gevallen kan de waardebepaling van de schadeauto direct tijdens het telefoongesprek. Het kan echter voorkomen dat onze medewerker tijdens het telefoongesprek de waarde van uw auto niet goed kan inschatten. In die gevallen zal dit pas gebeuren op het moment dat wij de auto hebben gezien. De waarde voor uw schadeauto kan oplopen van vijftig tot vijftienhonderd euro. In sommige gevallen zelfs meer.

Tijdens uw gesprek met onze medewerker zal ook een datum vastgesteld worden waarop wij uw schadeauto komen ophalen. Onze chauffeur komt uw auto bij u thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie ophalen. Op het moment dat u ons de autosleutels overhandigt, wordt ook meteen de afgesproken waarde voor uw auto betaald. Dit kan contant, maar ook via een telefonische overboeking naar uw rekening. U hoeft dus niet lang op uw geld te wachten. Van onze chauffeur ontvangt u ook een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW). Dit betekent dat u vanaf dat moment bent vrijgesteld van wegenbelasting, verzekeringspremie en eventuele schade die met uw voertuig worden veroorzaakt. Mocht het nog mogelijk zijn om zelf met uw auto naar één van onze sloperijen te rijden, dan krijgt u dit vrijwaringsbewijs ter plaatse. Als u zelf naar één van onze sloperijen rijdt met uw schadeauto, dan regelen wij dat u daarna ook weer thuiskomt.

Vanaf het moment dat u uw autosleutels aan Kapotteauto.nl heeft overgedragen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verkoop van uw schadeauto. U bent niet meer verantwoordelijk voor enige afhandeling en kunt u gaan richten op het uitzoeken van een nieuwe auto. Achter de schermen bekijkt het team van Kapotteauto.nl welke onderdelen uit uw auto wij kunnen recyclen. We proberen zo veel mogelijk onderdelen van uw schadeauto te hergebruiken. Wij bieden uw schadeauto vervolgens aan bij de diverse sloperijen die bij ons aangesloten zijn. Zij zullen uw auto verwerken. Dat is exact het stuk waar Kapotteauto.nl u ontzorgt. U hoeft niet zelf u schadeauto bij verschillende sloperijen aan te bieden om zo tot de beste prijs te komen, dat nemen wij u uit handen. U verkoopt uw auto gegarandeerd aan ons, dat levert u een marktconforme prijs op en vervolgens heeft u geen omkijken meer naar uw schadeauto. U hoeft dus niet met verschillende sloperijen te bellen om de verschillende biedingen te vergelijken terwijl uw auto voor de deur blijft staan. Al die tijd betaalt u tenslotte wel belastingen en verzekeringen, terwijl u bij Kapotteauto.nl vaak al binnen 24 uur van uw auto af bent.

Snel uw schadeauto verkopen

Wilt u de verkoop van uw schadeauto snel regelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dan hoort u meteen wat uw auto waard is en heeft u dat geld morgen misschien al in uw hand. Kapotteauto.nl is landelijk actief. Dus het maakt niet uit of u uw schadeauto wil verkopen in Amersfoort, Apeldoorn of Amsterdam, Kapotteauto.nl is altijd bij u in de buurt.

Het slopen van een auto

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!