Waarde sloopauto

Waarde sloopauto opvragenWaarde sloopauto

De waarde van uw sloopauto snel bepaald

Kapotteauto.nl biedt contant geld voor uw sloopauto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar sloopauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK of schade: elke sloopauto is van waarde voor Kapotteauto.nl.

Bel 06 39844160 en informeer naar de waarde van uw auto. Of vul direct online het aanvraagformulier in.

Heeft u een sloopauto die u geen dag langer ongebruikt voor de deur wil laten staan? Of wilt u gewoon de waarde van uw sloopauto weten? Dan zit u bij Kapotteauto.nl aan het goede adres. Wij berekenen de waarde van uw sloopauto, komen deze binnen een dag bij u ophalen en geven u direct geld voor uw bolide. Ongeacht het merk van uw sloopauto, het type, ouderdom, de kilometerstand, schade en of uw auto nog APK gekeurd is. Elke sloopauto is nog van waarde bij Kapotteauto.nl. Het zou zomaar kunnen dat u dat u nog vijftienhonderd euro inruilwaarde voor uw sloopauto krijgt. Lees verder om te ontdekken hoe wij te werk gaan. 

Als u wilt weten wat de waarde van uw sloopauto is, dan kun u natuurlijk diverse autobedrijven vragen wat zij bereid zijn te geven voor uw auto. Dat is echter een tijdrovende klus en ook nog eens volledig overbodig. Bij Kapotteauto.nl werken wij met een groot netwerk van autobedrijven. Dit betekent dat wij uw sloopauto in één keer binnen een groot netwerk van autobedrijven kunnen aanbieden. En niet – zoals u – elk autobedrijf individueel hoeven te benaderen om de waarde van uw auto te bepalen en te bekijken waar u de beste deal krijgt. Dat neemt u dus een heleboel werk uit handen en zo weet u zeker dat u de beste inruilwaarde voor uw sloopauto krijgt. U zult tenslotte maar met een handjevol autobedrijven in de buurt bellen om de waarde van uw auto te bepalen, terwijl wij landelijk contacten hebben.

Als u de inruilwaarde van uw sloopauto wil weten, dan hoeft u alleen te bellen met één van onze medewerkers. Op basis van onze jarenlange ervaring, kunnen wij u tijdens dit telefoongesprek al een indicatie geven van de waarde van uw sloopauto. Om een inschatting van de waarde van uw sloopauto te maken, zal onze medewerker een aantal vragen aan u stellen. Hierbij kunt u uiteraard denken aan vragen over het type auto en hoe oud uw auto is. Houd deze gegevens daarom bij de hand. Daarnaast zal onze medewerker vragen of uw auto beschadigingen heeft of andere noemenswaardige zaken. Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat de waarde van uw sloopauto al tijdens dit gesprek vast te stellen. Als u akkoord gaat met het vastgestelde bedrag, dan kan de auto binnen 24 uur bij u thuis opgehaald worden. Op het moment dat u de sleutel van uw auto aan ons overhandigt, krijg u de waarde van uw sloopauto uitbetaald. Dit kan zowel contant als via een digitale overboeking. Het kan voorkomen dat onze medewerkers niet meteen telefonisch kunnen aangeven wat de waarde van uw sloopauto zal zijn. Dit wordt dan bepaald nadat uw auto gezien is.

Naast dat u van ons de waarde van uw sloopauto uitbetaald krijgt, krijgt u op het moment dat u uw autosleutel afgeeft ook het zogenaamde vrijwaringsbewijs. Dit is een officieel document waarmee u wordt vrijgesteld van onder andere uw autoverzekering, wegenbelasting en jaarlijkse APK. Naast dat u dus de waarde van uw sloopauto krijgt, bespaart u vanaf het moment dat u uw sloopauto aan ons verkoopt ook nog eens een heleboel geld. Per direct. Wilt u ook ontdekken wat de waarde van uw sloopauto is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 06 39844160 of 06 53265116. Zij zullen u dan een vrijblijvend bod doen.

Direct een vrijblijvend bod

Bel op 06 39844160 of 06 53265116 voor een vrijblijvend bod. Hebben we een deal, dan kunt u binnen 24 uur de waarde van uw auto in handen hebben. We halen uw auto kosteloos waar ook in Nederland op, rekenen direct met u af en overhandigen het officiële vrijwaringbewijs. En daarmee behoren de hoge kosten van verzekering, wegenbelasting en jaarlijkse APK tot het verleden. Ook al is uw auto rijp voor de sloop, uw sloop auto kan zomaar een hoge waarde hebben! Kapotteauto.nl doet biedingen tot maar liefst 1500 euro. Afhankelijk van uw auto kunt u dus op korte termijn over contant geld beschikken.

Lees ook:

Geld voor uw sloopauto

Inruilwaarde auto

Sloopauto gevraagd

Sloopauto ophalen

Waarde sloopauto

Inruilwaarde auto berekenen

Wat is mijn auto waard?

Waarde van mijn auto

Taxatie

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!