Opkopers van auto’s

Opkopers van auto’s zijn niet altijd even eerlijk en betrouwbaar. Meestal werken opkopers zelfstandig en dient u er in goed vertrouwen van uit te gaan dat u een redelijke prijs voor uw auto ontvangt.

Echter kan het ook anders. Bij Kapotteauto.nl heeft u namelijk te maken met een grote landelijke organisatie die bestaat uit autobedrijven door heel Nederland. Dat houdt in dat onze opkopers van auto’s gebonden zijn aan strenge regels die constant worden gecontroleerd. Bovendien weten deze personen de auto’s naar de meest optimale bestemming te vervoeren, waar de onderdelen het meeste waard zijn. Die efficiëntie draagt bij aan een hoge inkoopprijs die wij doorberekenen in de inruilwaarde van de auto’s.

Daarbij profiteert u bij ons bedrijf van een gratis haal- en brengservice voor uw kapotte auto’s. Onze opkopers komen bij u op locatie op de koop af te ronden. Hierbij wordt het afgesproken bedrag direct aan u uitgekeerd, zodat u zeker weet dat u niet achter uw geld aan hoeft. De opkopers van auto’s komen bij u aan huis in heel het land.

Klik of tik HIER om contact op te nemen met Kapotte Auto.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!