Kapotte auto verkopen

WAAR STAAT UW KAPOTTE AUTO?

Klik hier en vul de gegevens in en weet binnen 60 minuten hoeveel uw kapotte auto waard is!

Kapotte Auto verkopen? Direct geld voor uw sloopauto

Met onze autosloop service komt u snel en betrouwbaar van uw kapotte auto af. Dit omdat wij samenwerken met autosloperijen in heel Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop van sloopauto’s. Wij regelen de overdracht en afhandeling van uw kapotte auto binnen 24 uur en 7 dagen per week! Auto’s welke rijp zijn voor de sloop transporteren we naar een autosloperij. Daar wordt gezorgd voor hergebruik van bruikbare onderdelen en recycling van onbruikbare onderdelen. Dat is niet alleen goed voor het milieu. Het staat ook garant voor een gunstige vergoeding voor u.

Als u een kapotte auto heeft die niet meer wil rijden,  schade heeft of het reparatiebedrag u gewoon te hoog is: bel ons dan voor een goed bod! Het geld wat wij bieden voor uw sloopauto kan oplopen van 50 tot 1500 euro of meer. Dit hangt o.a. af van de staat van uw auto. Wij beschikken over een groot netwerk van autosloperijen, waardoor we voor u de beste deal kunnen regelen. Ongeacht merk, type en staat van uw auto. Hoge kilometerstand, geen APK of technisch defect?

Ruim 80% van aan ons overgedragen kapotte auto’s wordt binnen een dag volledig afgewikkeld. U krijgt uw betaling en vrijwaring RDW direct van de chauffeur. Zo betaalt u per direct geen wegenbelasting meer. Bespaar uzelf veel moeite, en bel ons nu op 06 39844160 of 06 53265116. We staan altijd voor u klaar! Bij Kapotteauto.nl krijgt u altijd direct het overeengekomen bedrag uitgekeerd en een officieel RDW vrijwaringsbewijs (139301).

Direct weten wat de inruilwaarde van uw auto is? mail ons de gegevens van uw auto of neem contact op en wij geven u direct de inruilwaarde!

Wij bieden onze service in heel Nederland. Wij regelen het transport van kapotte auto’s vanuit iedere woonplaats: Amersfoort tot Maastricht en van Utrecht tot Groningen. Dus schroom niet en neem contact op. Wij helpen u snel aan de beste deal!

Vul uw kenteken in,
en uw contact informatie.

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een eerlijk bod, gebaseerd op de beste deal binnen ons netwerk van autosloperijen.

Nadat u ons bod heeft geaccepteerd,  zal de betaling op een door u gewenste manier plaatsvinden.

Dit kan door bank overmaking, bij ons op kantoor of op locatie.

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan? Bijvoorbeeld doordat na een aanrijding uw auto in een schadeauto is veranderd? Is het nodig een reparatie aan uw auto te laten doen, maar zijn de kosten van de reparatie hoger dan de waarde van de auto? Of beschouwt u uw auto om een andere reden als kapot? Als u denkt: “ik wil van mijn auto af” dan is het heel eenvoudig uw kapotte auto te verkopen. Misschien denkt u dat uw auto niets meer waard is op het moment dat deze total loss is of de reparatiekosten van uw auto hoog zijn, maar niets is minder waar. U kunt uw kapotte auto verkopen. Bij KapotteAuto.nl krijgt u altijd minimaal vijftig euro in ruil voor uw kapotte auto en kan dat in sommige gevallen zelfs oplopen tot meer dan vijftienhonderd euro. In dit artikel leggen wij u uit hoe uw kapotte auto kan verkopen.

Niets zo vervelend als een kapotte auto die voor u deur staat. Niet alleen zit u zonder vervoersmiddel, ook betaalt u wegenbelasting en verzekeringskosten voor een auto die niet rijdt. Elke dag dat een kapotte auto voor uw deur staat kost u dus geld. Zelfs als u geen benzine hoeft te betalen. Een oplossing daarvoor is uw kapotte auto verkopen. Dan hoeft u niet langer wegenbelasting te betalen en bent u ook vrijgesteld van het betalen van verzekeringsgeld. Maar ik hoor u denken: wie wil er nou een kapotte auto kopen? Het team van KapotteAuto.nl. In tachtig procent van de gevallen komen wij uw auto binnen 24 uur ophalen en na het overhandigen van uw autosleutels aan onze medewerkers krijgt u altijd meteen voor uw kapotte auto betaald. Zo hoeft u niet alleen geen dag langer te betalen voor uw kapotte auto, maar levert uw kapotte auto ook nog eens geld op. Hoeveel u krijgt voor de verkoop van uw kapotte auto is afhankelijk van het type auto dat u wil verkopen en de staat waarin deze zich bevindt. Grofweg kunnen we stellen dat u altijd minstens vijftig euro voor uw auto ontvangt en dat dit in sommige gevallen zelfs kan oplopen tot meer dan vijftienhonderd euro.

Wilt u uw kapotte auto verkopen? Eén telefoontje naar het team van KapotteAuto.nl is voldoende. U krijgt dan één van onze medewerkers aan de telefoon. Tijdens dit gesprek zal de medewerker vragen naar wat voor kapotte auto u wil verkopen en in welke staat de auto zich bevindt. Op basis van deze informatie kan onze medewerker over het algemeen tijdens dit telefoongesprek al aangeven hoeveel wij u betalen voor uw kapotte auto. Onze medewerkers doen dit op basis van hun jarenlange ervaring en het intensieve contact dat wij onderhouden met ons netwerk van autosloperijen in Nederland. Hierdoor weten wij wat uw auto oplevert als deze naar de autosloperij gebracht wordt. Het kan een enkele keer voorkomen dat onze medewerker via de telefoon geen goede inschatting van de waarde van uw auto kan maken. In dat geval wordt met u afgesproken dat de waarde van uw auto wordt bepaald op het moment dat onze medewerker de auto heeft gezien.

Als u akkoord bent met het bedrag dat onze medewerker tijdens dit telefoongesprek noemt, dan kunt u direct een afspraak maken met onze medewerker om uw kapotte auto te laten ophalen. Eén van onze medewerkers komt dan op een – met u afgesproken tijdstip – uw auto ophalen. Van de chauffeur die uw kapotte auto meeneemt, krijgt u het overeengekomen bedrag meteen overhandigd. Het is ook mogelijk ter plaatse een telefonische overboeking naar uw rekening te doen. Nadat de chauffeur van u de autosleutels heeft ontvangen, krijgt u een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Met dit bewijs bent u per direct vrijgesteld van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade die met uw auto wordt gemaakt. Als uw auto kapot is maar u kunt er nog wel mee rijden, dan kunt u ook zelf uw auto naar ons rijden. Dan vindt de afwikkeling bij deze sloperij plaats. U ontvangt dan ter plaatse het geld en het vrijwaringsbewijs. Uw vervoer van de autosloperij naar huis wordt dan door ons verzorgd en vergoed. Deze optie komt uiteraard ter sprake tijdens het gesprek met onze medewerker.

Vanaf het moment dat u uw autosleutels aan onze medewerker heeft overhandigd en het vrijwaringsbewijs heeft ontvangen, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij zorgen dat uw auto gesloopt wordt en indien mogelijk onderdelen worden hergebruikt. De verdere afhandeling wordt volledig door ons geregeld. Dat betekent dat wij uw auto nadat wij deze bij u hebben opgehaald aanbieden aan ons landelijke netwerk van sloperijen. Deze kunnen de auto vervolgens bij ons ophalen en verder verwerken. U merkt daar echter niets meer van. Als bijvoorbeeld blijkt dat ons netwerk niet bereid is het bedrag te betalen voor uw kapotte auto dat wij aan u hebben betaald, dan wordt het bedrag dat u heeft ontvangen niet bijgesteld. U hoeft dus niet zelf verschillende sloperijen te benaderen om uw kapotte auto te verkopen. Dat scheelt tijd en geld. Daarbij lopen wij het risico en u niet.

Dus wil u makkelijk, snel en zonder gedoe uw schadeauto verkopen? Wij kopen uw kapotte auto altijd van u. Daarbij is KapotteAuto.nl landelijk actief, dus of u uw auto wil verkopen in Apeldoorn, Amersfoort of Amsterdam er is altijd een medewerker van KapotteAuto.nl in de buurt.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!