Nederland

Sloopauto Limburg

Wilt u ook een keurige prijs ontvangen voor uw sloopauto? Kies dan voor de service van Kapotteauto.nl. Niet alleen in Limburg werken wij samen met een autosloop, maar in heel Nederland kunnen autosloperijen uw auto bij ons opkopen. Op die manier kunnen wij altijd de hoogst mogelijke prijs voor sloopauto’s vragen, die wij aan onze klanten doorbereken.

Ervaren medewerkers

De ervaren medewerkers van onze autosloop in Limburg weten op basis van onder andere het type auto en de staat waarin deze verkeert, precies te vertellen welk bedrijf uw auto waard is. Dat is direct het bedrag dat u van ons ontvangt, nadat u akkoord gaat met de prijs.

Vrijblijvende waardebepaling

Op een afgesproken tijd en locatie, komen wij desgewenst langs om het voertuig op te halen. Uiteraard kunt u deze ook zelf naar onze autosloop in Limburg vervoeren wanneer de auto nog in staat is om veilig de weg op te kunnen. Het vervoer terug kan door onze organisatie worden geregeld. Voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende waardebepaling voor uw auto, kunt u contact met ons opnemen.

Laat ons taxeren!

Voer uw kenteken in en klik op een willekeurige plek


Merk Auto

Type

Brandstof

Kilometerstand

Aantal Cilinders

Leeftijd

Vervaldatum APK

Upload foto's

Verwijder

Verwijder

Verwijder

Verwijder

foto toevoegen[file-01]

Omschrijving voertuig