Sloopauto Arnhem

Een goed adres voor het wegslepen van uw sloopauto in Arnhem, is al jaren KapotteAuto.nl. Wij laten u binnen 24 uur na aanmelding, weten wat u van ons krijgt voor de sloopauto. Dit bedrag ligt tussen de 50 en 1.500 euro. Afhankelijk van de staat waarin de auto verkeerd en de onderdelen die zich in de sloopauto bevinden, brengen wij u een passend bod op het voertuig. Dit bod is altijd eerlijk en in veel gevallen hoger dan de prijs die een gemiddeld autosloopbedrijf in Arnhem betaalt voor de sloopauto.

Ontvang de vrijwaring RDW

Via deze website is het mogelijk om direct contact met ons te leggen, zodat wij u spoedig kunnen laten weten, welk bedrag wij bereid zijn te betalen voor de sloopauto. Indien u ons akkoord geeft, komen wij op een afgesproken tijdstip bij u aan huis, om de overdracht in orde te maken. Tijdens de overdracht, wordt al het papierwerk zorgvuldig afgehandeld en ontvangt u de vrijwaring RDW.

Sloopauto Arnhem

Een sloopauto in Arnhem, binnen 24 uur laten ophalen door een betrouwbare en professionele organisatie? Daarvoor kunt u zeven dagen in de week bij ons terecht. Zorg ervoor dat u ons zo snel mogelijk benadert voor het maken van een afspraak.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!