Sloopauto Tilburg

Sloopauto Tilburg is al jarenlang het adres voor het opkopen van een kapotte auto of schadeauto voor de regio Tilburg. U ontvangt van ons een uiterst eerlijke prijs voor uw voertuig, terwijl u er van op aan kunt dat wij de volledige afhandeling voor u verzorgen. Deze servicegerichte werkwijze heeft tot nu toe geleid, tot een groot aantal aanmeldingen voor het ophalen van een sloopauto in het Noord-Brabantse Tilburg.

Enorm snel en flexibel

Bovendien kunt u bij onze organisatie rekenen op enorm veel snelheid en flexibiliteit. Wij komen alleen bij u aan huis, wanneer het u uitkomt, dat wij de sloopauto komen halen. Tijdens ons bezoek bij u in Tilburg, verzorgen wij ter plaatse de volledige papieren rompslomp. Zo krijgt u van onze chauffeur de vrijwaring RDW en desgewenst contant, het afgesproken bedrag voor uw sloopauto overhandigd. Met de vrijwaring RDW, is het voor u niet meer noodzakelijk om de auto te verzekeren en om wegenbelasting te betalen. U bent immers geen eigenaar meer van het voertuig.

Maak vandaag nog een afspraak met sloopauto Tilburg

Ervaar nu zelf het gemak van onze organisatie en maak vandaag nog met ons een afspraak om uw sloopauto in Tilburg te laten ophalen. Binnen 24 uur weet u bij ons exact waar u aan toe bent.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!