Sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen omdat hij geen meter meer rijdt of omdat hij tijdens de laatste APK is afgekeurd? Zijn de kosten van de reparatie van uw schade hoger dan de waarde van de auto of wil u uw geliefde voertuig om een andere reden verkopen aan de sloop? Dan zit u bij Kapotteauto.nl aan het goede adres. Bij ons kunt u 24 uur per dag terecht om uw sloopauto te verkopen, ongeacht de dag van de week. Kapotteauto.nl neemt voor u al het werk rondom de verkoop van uw sloopauto uit handen; we komen de sloopauto bij u ophalen en regelen de afhandeling in tachtig procent van de gevallen binnen een dag. In dit artikel leest u meer over de werkwijze van Kapotteauto.nl. Ontdek hoe u gemakkelijk, snel en zonder gedoe u sloopauto kan verkopen.

Kapotteauto.nl ontzorgt u op het moment dat u uw sloopauto wil verkopen. Op het moment dat u een auto heeft waar u van af wilt. Bijvoorbeeld als deze van ouderdom uit elkaar valt of door schade een gevaar op de weg is geworden. Op dat moment belt u met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek zal gevraagd worden wat voor auto u naar de sloop wil laten brengen en in welke staat hij verkeert. Over het algemeen krijgt u tijdens dit telefoongesprek al te horen wat de waarde van uw auto is. De waarde voor uw sloopauto kan oplopen van vijftig tot vijftienhonderd euro. Of in sommige gevallen zelfs meer. De hoogte van dit bedrag hangt af van de staat van uw auto. Een enkele keer kan onze medewerker via de telefoon niet de waarde van uw sloopauto inschatten en zal dit gebeuren als wij de auto hebben gezien.

Tijdens dit telefoongesprek zal ook een afspraak gemaakt worden over wanneer wij uw sloopauto kunnen komen ophalen. Mocht u zelf nog uw auto naar de sloop kunnen brengen, dan regelen wij vervoer voor u naar huis met het openbaar vervoer. Van onze chauffeur die uw auto meeneemt, krijgt u het afgesproken bedrag meteen overhandigd. Of er wordt een telefonische overboeking gedaan. Van onze chauffeur ontvangt u ook een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Hiermee bent u vanaf dat moment vrijgesteld van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade.

Vanaf dat moment heeft u geen zorgen meer over de verkoop van uw auto en organiseren wij achter de schermen de verdere afhandeling. Auto’s die rijp zijn voor de sloop brengen wij naar de sloop en als het mogelijk is proberen we zo veel mogelijk bruikbare onderdelen te recyclen. Het team van Kapotteauto.nl biedt uw auto aan binnen ons landelijke netwerk van sloperijen. Deze kunnen uw auto vervolgens bij ons ophalen om  de auto verder te verwerken. U merkt daar echter niets meer van, want op het moment dat u uw autosleutels overdraagt aan onze chauffeur bent u van uw auto af. U hoeft dus niet zelf uw auto aan te bieden bij verschillende autosloperijen, maar u verkoopt uw sloopauto snel en gemakkelijk aan ons. U krijgt een goede prijs en heeft vervolgens geen omkijken meer naar de verdere afhandeling.

Snel uw sloopauto verkopen

Wilt u onmiddellijk uw sloopauto verkopen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, dan hoort u direct hoeveel uw auto waard is. Kapotteauto.nl is landelijk actief, dus of u uw sloopauto wil verkopen in Amersfoort, Amsterdam of Apeldoorn er is altijd iemand van Kapotteauto.nl in de buurt.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!