Uw sloopauto zonder gedoe verkopen !

Heeft u de knoop doorgehakt en besloten uw sloopauto / schadeauto te verkopen? Bel dan met 06 39844160 of 06 53265116 voor het beste bod op uw sloopauto. U zult het merken, het is prettig zaken doen met www.kapotteauto.nl. Wij zijn namelijk niet voor niets nummer 1 in Nederland als om auto sloop gaat!

We brengen op ieder merk of type sloopauto een uitstekend bod uit. Alleen onderdelen nemen we niet aan. Voor de rest is iedere sloop auto welkom bij Kapotteauto.nl. Kleine of grote schade, technische mankementen, een hoge kilometerstand of het ontbreken van een APK keuring maakt ons niet uit. Voor iedere auto bieden een goede prijs die kan oplopen tot maar liefst 1500 euro.

Wij kopen in heel Nederland Groningen, Maastricht, Heerenveen, Oudewater of Rotterdam… Uw sloopauto wordt waar ook in Nederland gratis door ons opgehaald en volgens de regels milieuvriendelijk afgevoerd naar de sloop. Bij overdracht van uw auto ontvangt u naast het afgesproken bedrag, ook direct het vrijwaringbewijs waarmee de hoge kosten van verzekering, belasting en onderhoud tot het verleden behoren. Wilt u uw sloopauto verkopen? Aarzel dan niet langer en neem per mail contact met ons op of bel 06 39844160 of 06 53265116. U kunt binnen 24 uur een fors bedrag rijker zijn !

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!