Sloperijen: waar krijgt u de beste prijs?

Sloperijen: waar krijgt u de beste prijs

Auto’s in Nederland worden gemiddeld achttien jaar oud voordat ze naar de sloperij gaan. Bijvoorbeeld doordat de auto in kwestie niet meer door de APK komt, reparaties duurder zijn dan de waarde van de auto of een aanrijding het lot van de auto heeft bezegeld. Nederland telt honderden sloperijen. Waar biedt u dan uw auto aan om de beste prijs te krijgen? Moet u eerst zes sloperijen bellen om tot de beste prijs te komen terwijl u belasting betaalt voor uw ongebruikte auto? Dat is nergens voor nodig. Kapotteauto.nl neemt u alles uit handen en zorgt dat u binnen één dag van uw oude auto af bent. Wij ontzorgen u en onderhouden contact met sloperijen, terwijl u alvast kan nadenken over uw volgende bolide.

Als u op Google zoekt naar sloperijen om uw auto aan te bieden, vindt u bijna negentigduizend resultaten. Welkom in het doolhof van bedrijven die oude auto’s demonteren; al deze sloperijen weten zich wel raad met uw voertuig. Maar hoe weet u welk bedrijf u de beste optie voor uw auto aanbiedt? Dat is lastig. U zou een kleine tientallen sloperijen moeten bellen om te ontdekken wat zij voor uw auto geven. Dat terwijl uw auto ongebruikt op de stoep staat en u voor elke dag dat dat het geval is belasting betaalt. Zonde dus! Daarom heeft Kapotteauto.nl zich tot doel gesteld om u op weg te helpen in het doolhof van autosloperijen. Wij nemen uw auto over en nadat u uw geld heeft ontvangen, heeft u geen omkijken meer naar al die sloperijen. Wij ontzorgen u wat betreft de volledige afwikkkeling. Hieronder leest u hoe wij dat in drie stappen doen.

sloperijen

Als u uw auto wil aanbieden bij één of meerdere sloperijen dan bent u nieuwsgierig naar de waarde die u nog kunt krijgen voor uw auto. Bij Kapotteauto.nl hoeft u niet langs meerdere sloperijen om vervolgens prijzen te vergelijken; op basis van onze ervaring met verschillende sloperijen kunnen wij u meteen een gemiddelde prijs voor uw auto bieden. U hoeft dus niet zelf langs verschillende sloperijen, maar krijgt tijdens één telefoongesprek met onze medewerker al te horen wat de gemiddelde prijs voor uw auto is. Dit bepaalt onze medewerker op basis van uw type auto en de staat waarin deze verkeerd. Deze gemiddelde prijs zullen wij u ook aanbieden voor uw auto. In sommige gevallen kan onze medewerker niet telefonisch al een indicatie geven van de waarde van uw auto, dit gebeurt dan als wij de auto zien.

Als u akkoord gaat met de geboden prijs, zal onze medewerker een afspraak met u maken voor een moment waarop wij uw auto kunnen ophalen. Aangezien Kapotteauto.nl landelijk actief is, maakt het niet uit waar wij uw auto moeten ophalen. Of dat nou in Zeeland, Zuidhoorn of Zevenaar is, het team van Kapotteauto.nl is altijd in de buurt om de sleutel van uw auto over te nemen. Mocht u het niet nodig vinden om uw auto te laten ophalen, dan kunt u uw auto ook naar één van onze locaties brengen. Wij regelen dan vanzelfsprekend dat u ook weer thuiskomt; we regelen vervoer voor u.

Op het moment dat u uw auto aan ons overdraagt, krijgt u het bedrag voor uw auto wat eerder telefonisch is overeen gekomen. U kunt het geld contact krijgen, maar er kan ook een telefonische overboeking worden gedaan. Op het moment dat u de sleutels van uw auto aan ons overdraagt, ontvangt u tevens een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeerd (RDW). Met deze verklaring bent u onmiddellijk vrijgesteld van wegenbelasting, verzekeringspremie en eventuele schade die met uw auto wordt veroorzaakt. Vanaf dit moment heeft u geen omkijken meer naar uw oude auto.

Dat betekent niet dat er achter de schermen bij Kapotteauto.nl ook niets meer gebeurt. Vanaf het moment dat uw auto in ons bezit is gaan wij op zoek naar sloperijen die interesse hebben in uw auto. Eén van deze sloperijen zal de auto demonteren en de nuttige elementen bewaren voor hergebruik. Daar merkt u echter niets meer; nadat u uw autosleutel heeft overgedragen heeft u geen gedoe meer van het contact met de sloperijen.

Bij Kapotteauto.nl krijgt u dus een goede prijs voor uw auto en heeft u geen omkijken naar alles wat daaromheen geregeld moet worden met diverse sloperijen. En dat ook vaak nog binnen één dag na uw telefoontje. Kapotteauto.nl is namelijk 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week. Dat betekent dat u niet onnodig lang een auto voor de deur heeft staan waar u geen gebruik van kan maken, maar wel voor betaalt. Via Kapotteauto.nl belandt uw auto vliegensvlug bij één van de sloperijen in Nederland.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!