Auto sloop

Auto sloop

Voor het vervoer van een voertuig naar de auto sloop kunt u terecht bij Kapotteauto.nl. Wij zorgen ervoor dat uw auto geheel kosteloos naar een auto sloop in de buurt wordt vervoerd. Daarbij bieden wij voor ieder type auto tevens een aantrekkelijk bedrag, dat wij persoonlijk overhandigen bij u op locatie. Afhankelijk van verschillende factoren, kan dit bedrag tot wel 1.500 euro oplopen en het komt zelfs voor dat wij er nog meer geld voor geven.

Uw automerk is altijd gewild

Doordat wij als auto sloop de spil zijn in een groot netwerk van autobedrijven in Nederland, is uw automerk altijd ergens gewild. Dat betekent dat wij als autosloperij te allen tijde de hoogste prijs kunnen bieden voor uw voertuig en deze kunnen vervoeren naar het bedrijf dat het hoogste bedrag biedt.

Simpel en voordelig!

Naast onze gratis vervoersdienst en hoge prijzen, werken wij ook uitermate snel en efficiënt, zodat u nooit lang hoeft te wachten en de verkoop van de auto snel wordt afgerond. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van de vele voordelen van onze auto sloop.

Lees ook:

Autosloop

Sloopauto’s

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!