Sloopauto’s

Sloopauto’s

Sloopauto’s in alle soorten, maten, merken en status, kunnen worden verkocht via Kapotteauto.nl. De 24 uursservice, van onze organisatie bezorgt u het gemak waar u ongetwijfeld naar op zoek bent. Bij ons kunt u zeven dagen in de week, dag en nacht terecht voor het aanmelden van een sloopauto.

Vrijblijvend bod

Op basis van uw gegevens en dat van de auto’s, zijn wij in staat om u snel te melden wat wij bereid zijn voor uw kapotte auto’s te geven. Dat bod is overigens gratis en vrijblijvend, zodat u altijd kunt besluiten om niet met het voorstel akkoord te gaan. Bij verkoop wordt uiteraard direct een vrijwaringsbewijs afgegeven.

Hoogste prijs

Overigens bieden wij vrijwel ook altijd de hoogste prijs voor schadeauto’s. Dat komt omdat ons bedrijf de spil is van een netwerk dat bestaat uit vele autosloperijen door heel het land, kunnen wij sloopauto’s altijd aan het juiste bedrijf verkopen. Die verkoopprijs berekenen wij door aan onze klanten, zodat u kunt profiteren van aantrekkelijke tarieven. Bekijk vandaag nog wat uw voertuigen opleveren en meld uw sloopauto’s meteen aan via deze website.

Lees ook:

Autosloop

Sloopauto’s

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!