Nederland

Sloopauto Utrecht

Als u op zoek bent naar een autosloop in Utrecht, dan is het verstandig om contact met onze organisatie op te nemen. Kapotteauto.nl is de spil in een groot landelijk opererend netwerk van autosloperijen. Ons bedrijf komt sloopauto’s ophalen door heel Nederland. Vanuit Utrecht is daarmee altijd een autosloop in de buurt die bereid is een hoog bedrag voor uw sloopauto te betalen.

Kosteloze ophaaldienst

Doordat ons bedrijf de kennis en expertise in huis heeft om de juiste autosloop voor uw auto te vinden, hoeft u geen moeite te doen om zelf een geschikte autosloop in Utrecht te zoeken. Bovendien werkt onze ophaaldienst geheel kosteloos en zijn wij meestal snel bij u op locatie om het vervoer naar de autosloop te organiseren.

Wij vertellen binnen 24 uur de waarde van uw auto

Van onze chauffeur ontvangt u meteen het geld voor uw sloopauto en een vrijwaring van de RDW, waarna wij direct het vervoer in gang zetten naar de meest geschikte autosloop in Utrecht. Twijfelt u over de waarde van uw auto? Geen probleem, wij vertellen u binnen 24 uur geheel vrijblijvend wat wij bereid zijn te betalen voor uw voertuig.

Laat ons taxeren!

Voer uw kenteken in en klik op een willekeurige plek


Merk Auto

Type

Brandstof

Kilometerstand

Aantal Cilinders

Leeftijd

Vervaldatum APK

Upload foto's

Verwijder

Verwijder

Verwijder

Verwijder

foto toevoegen[file-01]

Omschrijving voertuig