Nederland

Sloopauto Zeeland

Bel gerust eens naar de ervaren medewerkers van KapotteAuto.nl en informeer naar de mogelijkheden voor een autosloperij in Zeeland. Binnen 24 uur krijgt u dan bericht met een aanbod voor uw auto van onze autosloperij. U bent natuurlijk vrij om dit aanbod af te slaan, maar u vindt nergens zo’n eenvoudig een eerlijk proces als bij ons. Wij zijn namelijk een initiatief van verscheidene autobedrijven en sloperijen die bemerkten dat veel mensen moeite hebben om van hun sloopauto af te komen.

Ophalen en documenten

Wij zijn dus puur gericht op uw comfort. Zodra u ons aanbod accepteert sturen wij iemand om uw auto in Zeeland op te komen halen. Mocht de auto nog functioneren en wilt u liever zelf de auto afleveren bij de autosloperij, dan is dat uiteraard ook een optie. U ontvangt van ons uw geld direct of via een telefonische overboeking en wij overhandigen een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Snel en behulpzaam

Kortom, voor een ervaren autosloperij in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en we komen van de week nog uw auto ophalen in Zeeland. Zo bent u van een hoop vervelende verplichtingen af, en hebt u er een mooi zakcentje voor terug.

Laat ons taxeren!

Voer uw kenteken in en klik op een willekeurige plek


Merk Auto

Type

Brandstof

Kilometerstand

Aantal Cilinders

Leeftijd

Vervaldatum APK

Upload foto's

Verwijder

Verwijder

Verwijder

Verwijder

foto toevoegen[file-01]

Omschrijving voertuig