Sloperij Amersfoort en Utrecht

Sloperij Amersfoort en Utrecht

Kapotteauto.nl werkt vanuit twee vestigingen: onze sloperij in Amersfoort en de sloperij te Utrecht. Van hier uit worden sloopauto’s uit heel Nederland opgehaald en verder gedistribueerd. Kapotteauto.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van autobedrijven en sloperijen in het hele land. De sloperij zorgt voor hergebruik van bruikbare onderdelen en recycling van de onbruikbare onderdelen volgens de laatste wet- en regelgeving. Nog te herstellen auto’s vinden hun weg via ons garagekanaal.

Uitgebreid netwerk

Dat uitgebreide netwerk maakt dat we voortdurend op zoek zijn naar alle mogelijke merken en typen sloopauto’s. Maar ook dat we uitstekende prijzen bieden en voor een snelle afhandeling zorgen. Ruim 80% wordt binnen 24 uur keurig afgewikkeld. Bel ons op 06 39844160 of 06 53265116 voor een bod op uw auto.

Van Amersfoort tot Groningen

Of we nu naar Groningen en Maastricht moeten komen, wij halen uw sloopauto voor u op. Vervolgens wordt het afgesproken bedrag of contant overhandigd of diezelfde dag via telefonische overboeking op uw rekening gestort. Pas als u het ontvangstbericht van uw bank heeft gekregen, vertrekken we met uw oude brik en krijgt u de vrijwaring RDW. Wilt u uw auto zelf afleveren bij onze sloperij in Amersfoort of onze sloperij te Utrecht? Dat kan vanzelfsprekend ook.

Lees ook:

Sloperij info

Sloperij Amersfoort en Utrecht

Sloperij Amsterdam en Almere

Auto inkoop

Ik wil van mijn auto af

Blog

Contact

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!