Schadeauto verkopen

Schadeauto verkopen

Een schadeauto verkopen was nog nooit zo eenvoudig. U kunt nu onmiddellijk stoppen met zoeken, want u bent beland op het juiste adres. Via deze website ontvangt u het hoogste bod voor uw schadeauto. Het maakt echter niet uit hoe groot de schade is en wat de mankementen precies zijn, bij Kapotteauto.nl profiteert u altijd van een passende en eerlijke prijs voor uw schadeauto’s.

Hoeveel is uw schadeauto waard?

U kunt uw schadeauto verkopen door een taxatie door ons te laten uitvoeren. Wanneer u het volledige formulier ingevuld en verzonden hebt, kunnen wij u exact vertellen welk bedrag wij bereid zijn voor de schadeauto te geven.

Simpel en voordelig!

Nadat u het geboden bedrag heeft geaccepteerd, plannen wij een afspraak in wanneer wij de schadeauto bij u komen ophalen. Deze service is overigens gratis en bestaat niet uit verborgen kosten. Ter plaatste kunt u de schadeauto verkopen, waarbij wij het bedrag dat wij hebben geboden, meteen aan u zullen overhandigen. Hiermee is het verkopen van de schadeauto snel en eenvoudig geregeld en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Lees ook:

Schadeauto verkopen

Sloopauto verkopen

Auto opkopers

Verkopen sloop auto

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!