Verkopen sloopauto

Het verkopen van uw sloopauto

Het verkopen van uw sloopauto kan tegenwoordig zeer snel en betrouwbaar via Kapotteauto.nl. Wij hebben de beschikking over een groot netwerk voor het opkopen van allerlei type auto’s. Het maakt niet uit of de schade groot of klein is en of er technische mankementen zijn aan de auto, voor iedere auto bieden wij een prima prijs.

Hoe werkt het?

Voor het verkopen van uw sloop, of schadeauto kunt u zich aanmelden met de benodigde gegevens via deze website. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een gepast bod op uw sloop auto ontvangt. Dat bedrag ontvangt u nadat u akkoord bent, direct op locatie als wij de auto komen ophalen. Tevens ontvangt u van onze chauffeur een vrijwaringsbewijs van de RDW. Daarmee is de gehele afhandeling van de verkoop onmiddellijk geregeld.

Recycling

Na het verkopen van uw kapotte auto, zorgen wij ervoor dat het voertuig direct naar een sloperij in de buurt wordt vervoerd. Daar worden de nog bruikbare onderdelen van de sloop auto gedemonteerd en volgens de huidige regels zorgvuldig gerecycled.

Lees ook:

Schadeauto verkopen

Sloopauto verkopen

Auto opkopers

Verkopen sloop auto

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!