Sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen

Zoet u een bedrijf waaraan u een sloopauto verkopen kunt? Dan zit u hier helemaal goed. Onze organisatie werkt uiterst snel en efficiënt. U kunt namelijk dagelijks uw kapotte auto verkopen op een eenvoudige en snelle manier. Binnen slechts één dag ontvangt u een uitstekend bod op uw auto.

Simpel en voordelig!

Zodra u dat bod accepteert, maken wij zo snel mogelijk een afspraak om de sloopauto bij u op te halen. Hierbij houden wij rekening met uw agenda, waardoor wij nooit ongelegen komen en altijd de zaken netjes en helder kunnen afhandelen. Als onderdeel van een grote landelijke organisatie, kunt u ook uw schadeauto verkopen in heel Nederland. Hiervoor brengen wij geen voorrijkosten of andere onkosten in rekening.

Procedure

Wanneer wij bij u aan huis de sloopauto komen afhalen, ontvangt u onmiddellijk het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Wij verzorgen het vervoer naar de autosloop en u bent verlost van uw kapotte auto. Bel snel voor een gratis en vrijblijvend bod op uw auto en zorg ervoor dat de verkoop van de sloopauto snel wordt afgehandeld.

Lees ook:

Schadeauto verkopen

Sloopauto verkopen

Auto opkopers

Verkopen sloop auto

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!