Audi verkopen

Audi verkopen

Is uw Audi al een aantal jaren oud? Het is altijd lastig afstand te nemen van uw auto en al helemaal als u niet goed weet wat uw opties zijn. Het is vaak het voordeligst om uw auto te verkopen. Zo bent u niet langer verantwoordelijk voor de staat van uw auto en kan deze u een mooi bedrag opleveren. U kunt ons altijd bellen om uw Audi te verkopen.

Het merk Audi

Audi is een Duits automerk opgericht door ex-Benz-werknemer August Horch in 1909. De naam Audi is afgeleid van de Latijnse vertaling van de naam Horch. Het logo met de in elkaar gehaakte vier ringen is geïnspireerd door de Olympische Spelen en staat symbool voor de samenwerking van de vier automerken Audi, DKW, Horch en Wanderer. Het hoofdkantoor van Audi is hedendaags gevestigd in Ingolstadt, Duitsland en Audi telt meer dan 60.000 werknemers. In 2009 is het honderdjarig bestaan van Audi gevierd door de introductie van een vernieuwd logo.

In de jaren ’90 begon Audi succesvoller te worden in de deelname aan autoraces zoals Sebring en Daytona. Begin jaren 2000 begon het succes van Audi op de 24 uur van Le Mans door 5 keer achter elkaar te winnen. Audi heeft ook motoren geleverd voor Bentley en Peugeot voor de 24 uur van Le Mans.

De bekendste Audi modellen zijn de Audi R8, Audi A4 en Audi Q5. Volgens Autoweek is de Audi R8 een concurrent van de Porsche 911, beide snelheidsduivels. De Audi A4 wordt veelal als leaseauto gebruikt terwijl de Audi Q5 een ruime SUV is die zowel praktisch als sportief rijdt. De Q komt van quattro, de naam van Audi voor vierwielaandrijving.

De Duitse slogan van Audi is Vorsprung durch Technik, wat vrij vertaald vooruitgang door middel van technologie inhoudt. De Amerikaanse slogan van Audi USA is Trust in Engineering, wat vertrouw in techniek betekent.

Op het gebied van elektrische auto’s is Audi bezig om in samenwerking met het Japanse bedrijf Sanyo hybride auto’s te ontwikkelen. Zo zijn er al meerdere hybride concepten van bestaande Audi modellen besproken.

Vrijblijvende informatie

Onze ervaren medewerkers zullen u dan meteen informatie geven over onze werkwijze en uw opties. Bovendien laten wij binnen 24 uur aan u weten hoeveel wij bereid zijn voor u auto te betalen. Dit is vrijblijvend, u bent dus niet verplicht om uw Audi aan ons te verkopen. Zodra u instemt met ons aanbod sturen wij iemand langs om de auto op te halen.

Officieel en eenvoudig

Brengt u uw Audi liever zelf naar onze locatie? Dat kan natuurlijk ook, wij regelen in dat geval uw terugreis. Uw geld wordt contant uitbetaald of per telefoon overgeboekt en wij voorzien u van een officieel vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de RWD. Uw Audi verkopen kan ingewikkeld zijn, maar dat is het niet als u besluit om deze aan ons te verkopen!

Lees ook:

Fiat inkoop

Porsche inkoop

Alfa Romeo inkoop

Audi verkopen

BMW verkopen

Mercedes verkopen

Toyota verkopen

Volvo verkopen

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!