Volvo verkopen

Volvo verkopen

Rijdt u toevallig in een Volvo? Weet u al wat u met deze auto van plan bent zodra ze niet langer functioneert? Helaas heeft iedere auto maar een beperkte houdbaarheidsdatum en iedere dag stapelen de sloopauto’s zich op. U doet er het verstandigst aan om uw sloopauto te verkopen aan een bedrijf of sloperij dat er wat mee kan. Hier komen wij van KapotteAuto.nl om de hoek kijken. Zoek rustig eens contact op via de telefoon en wij geven u alle benodigde informatie om uw Volvo te verkopen.

Het merk Volvo

Volvo, voluit Volvo Car Corporation, is een Zweeds automerk waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Gotenborg Zweden. Volvo is op 10 augustus 1926 opgericht als onderdeel van kogellagerfabrikant SKF. De Volvo OV4 uit 1927 was het allereerste Volvo-model. In 1999 werd Volvo gekocht door het Amerikaanse automerk Ford. In 2010 verkocht Ford Volvo echter aan het Chinese bedrijf Geely.

Volvo heeft ten alle tijden een pioniersrol genomen op het gebied van veiligheid in het verkeer. De driepuntsgordel is de bekendste veiligheidsuitrusting die is uitgevonden door Volvo. Deze gordel werd in 1959 uitgevonden door een ingenieur van Volvo. Een persoon met een driepuntsgordel heeft 50% meer kans om te overleven dan iemand die geen gordel draagt bij een ongeval. Al de huidige Volvo modellen die getest zijn door EuroNCAP hebben een score van 5-sterren behaald.

Bekende Volvo modellen zijn de stationcars V60 en V70, tevens de best verkochte. Volgens AutoWeek is de V40 erg populair op de leasemarkt, aangezien de gunstige bijtelling voor de D2. De Volvo S60 is volgens Top Gear een fijne auto omdat hij prima rijdt en een prachtig interieur heeft.

Sterren als Zlatan Ibrahimovic en Avicii hebben meegespeeld in de laatste reclames voor de Volvo V90 en de Volvo XC90.

https://www.youtube.com/watch?v=2QzJCtpp5k4

Ons aanbod

Deze informatie is natuurlijk vrijblijvend, net als ons aanbod op uw Volvo dat na nog geen 24 uur zal volgen. Als u besluit om ons aanbod te accepteren, dan sturen wij iemand naar u toe om de auto op te halen. Deze dienst bieden wij aan door het gehele land aangezien wij over een groot netwerk aan autobedrijven en sloperijen beschikken.

Betaling

Als u uw Volvo wenst te verkopen, dan wilt u natuurlijk geld zien. Wij zullen het bedrag dan ook meteen uitbetalen. In sommige gevallen kiezen wij liever voor een overboeking, waarbij uw bank contact op zal nemen zodra deze betaling is overgemaakt. Heeft u nog vragen of wilt u uw Volvo verkopen? Bel ons gerust op.

Lees ook:

Fiat inkoop

Porsche inkoop

Alfa Romeo inkoop

Audi verkopen

BMW verkopen

Mercedes verkopen

Toyota verkopen

Volvo verkopen

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!