Uw schadeauto snel en zonder gedoe verkopen

Het is begrijpelijk dat wanneer u een schadeauto heeft, dat u daar zo snel mogelijk van af wilt. Meestal zult u er niet of nauwelijks geld voor krijgen als u deze probeert te verkopen. Echter bieden wij u als auto opkopers altijd een eerlijke prijs voor uw schadeauto. In welke staat uw auto ook verkeert, hoe groot of klein het voertuig ook is en van welk type de wagen is, maakt daarbij niet uit. Wij brengen voor iedere soort schadeauto een gepast bod uit.

Correcte afhandeling

Wij zijn dagelijks bereikbaar voor het aanmelden van een schadeauto en het ontvangen van een vrijblijvend bod. Bij de acceptatie van ons bod, maken wij graag een afspraak voor het ophalen van de auto. Hiervoor komen wij met een oplegger aan huis en zorgen wij direct voor een correcte afhandeling. Dat houdt in dat u ter plekke het afgesproken bedrag krijgt uitbetaald en dat er een vrijwaringsbewijs voor de auto wordt overhandigd.

Eenvoudig en snel uw schadeauto verkopen

Nadat deze handelingen zijn verricht, laden wij uw schade auto op de oplegger, waarna wij de auto vervoeren naar een vestiging van ons bedrijf bij u in de buurt. Met deze eenvoudige, snelle en efficiënte afhandeling bespaart u enorm veel geld en ontvangt u van ons onmiddellijk een reëel bedrag voor uw schadeauto. Bel ons direct om een afspraak te maken.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!