Uw kapotte auto verkopen? Deze auto’s koopt KapotteAuto.nl in 

Staat uw auto meer in de garage dan op de weg? Van de familiewagen met een eeuwig brandend motormanagementlampje tot uw trouwe bolide, verminkt na een ongelukkige aanvaring; KapotteAuto.nl is geïnteresseerd. En bent uw benieuwd of u uw kapotte auto wellicht aan ons kunt verkopen? In deze blog duiken we in de veelzijdigheid aan voertuigen die wij inkopen, ongeacht hun defecten.

Van lichte kras tot total loss

Elke auto vertelt een verhaal en niet alle verhalen eindigen in showroomstaat. Of uw voertuig nu last heeft van:

  • Kleine blikschade: zoals krassen of deuken die de schoonheid, maar niet de werking beïnvloeden.
  • Mechanische problemen: van een defecte koppakking tot transmissieproblemen die meer trillingen veroorzaken dan een mobiele telefoon in een stille vergadering.
  • Ernstige beschadigingen: inclusief voertuigen die betrokken waren bij ongevallen en mogelijk total loss zijn verklaard.

Waarom zou u uw kapotte auto verkopen?

Elke kapotte auto of sloopauto verdient een tweede kans. Bij KapotteAuto.nl heeft iedere auto nog waarde. Wellicht is uw auto het perfecte project voor een hobbyist of bieden de onderdelen een nieuw leven voor andere voertuigen. Ons doel is om u een eerlijke prijs te bieden voor uw wagen, zodat u snel en zonder kopzorgen verder kunt. Een eerlijke prijs is voor ons altijd minimaal 50 euro maar kan oplopen tot 1500 euro.

Eenvoudig en snel: onze werkwijze

“Maar wie koopt mijn kapotte auto?” Wij doen dat! En we maken het proces zo makkelijk mogelijk:

  • Eerste contact: Een korte aanmelding op onze website zet het wiel in beweging.
  • Beoordeling en bod: We evalueren uw auto vaak al tijdens een telefoongesprek en doen een rechtvaardig bod.
  • Verkoop en ophalen: Als u akkoord gaat, plannen we een ophaalmoment dat u uitkomt, en de betaling volgt direct (contant of via bankoverschrift).

Lees hier alle details over onze werkwijze.

Wij regelen ook meteen het vrijwaringsbewijs van de RDW voor u! Daardoor zijn wijzigingen qua wegenbelasting en verzekeringspremie ook snel geregeld.

Conclusie

Of uw auto simpelweg verouderd is, betrokken was bij een ongeval, of simpelweg niet meer start: uw auto heeft altijd nog restwaarde. Met KapotteAuto.nl wordt de verkoop van uw kapotte wagen niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk en voordelig. Klaar om afscheid te nemen van uw mechanische zorgenkind? Neem vandaag nog contact met ons op voor het verkopen van uw auto.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!