Sloopauto gevraagd

Sloopauto gevraagd

Uw Ford, Peugeot, Skoda, Citroën, Saab, Volkswagen, Mercedes, BMW of Audi een wrak? Bij Kapotteauto.nl zijn ze veel gevraagd! Ongeacht het merk, het type, de schade of ouderdom van uw sloopauto, wij bieden u er een goede prijs voor. Bel met 06 39844160 of 06 53265116 voor een bod dat kan oplopen tot wel 1500 euro.

Kosteloos opgehaald

Wij halen kosteloos uw sloopauto waar dan ook in Nederland op. Uw wagen zelf bij een van onze vestigingen komen brengen kan natuurlijk ook. Bij overdracht van uw sloopauto wordt het overeengekomen bedrag direct aan u uitgekeerd. Naar het officiële vrijwaringbewijs hoeft niet te worden gevraagd; ook dat wordt ter plekke overhandigd.

Met het officiële vrijwaringbewijs van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) vervalt uw aansprakelijkheid voor de voertuiggebonden verplichtingen zoals wegenbelasting, verzekeringspremie, de jaarlijkse APK en de aansprakelijkheid voor eventuele schade.
We bieden niet alleen de hoogste prijs voor uw sloop auto. We handelen de zaken ook nog eens goed, snel en milieuvriendelijk af. Dat service bij Kapotteauto.nl hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit de reacties van onze klanten. Gevraagd naar hun mening over onze service, betitelen ze deze als ‘goed’ tot ‘zeer goed’.

Lees ook:

Geld voor uw sloopauto

Inruilwaarde auto

Sloopauto gevraagd

Sloopauto ophalen

Waarde sloopauto

Inruilwaarde auto berekenen

Wat is mijn auto waard?

Waarde van mijn auto

Taxatie

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!