Wat is mijn auto waard?

Wat is mijn auto waard?

De vraag: wat is mijn auto waard, wordt ons regelmatig gesteld. Dat is niet verwonderlijk, omdat wij door onze deskundigheid en ervaring exact kunnen vaststellen wat de waarde van uw auto is.

Wanneer u ons benadert met een vraag over de waarde van uw sloopauto, geven wij u binnen 24 uur het antwoord. Die waarde is overigens het bedrag dat onze organisatie voor uw voertuig over heeft. Dat betekent dat u snel weet wat uw schadeauto opbrengt en of uw deze wilt verkopen aan Kapotteauto.nl.

Simpel en voordelig!

Het bijzondere van ons bedrijf is dat wij de spil zijn van een enorm landelijk actief netwerk van sloperijen. Met onze eigen ophaaldienst, verzorgen wij het vervoer vanaf uw locatie naar een sloperij in de buurt. Dat vervoer wordt door ons geheel kosteloos verzorgd, terwijl wij het afgesproken bedrag direct contant met u afrekenen en ook gelijk een vrijwaring afgeven. Deze werkwijze biedt voor beide partijen het gewenste gemak, waardoor u niet alleen weet wat uw auto waard is, maar ook direct datzelfde bedrag kunt contant kunt ontvangen.

Lees ook:

Geld voor uw sloopauto

Inruilwaarde auto

Sloopauto gevraagd

Sloopauto ophalen

Waarde sloopauto

Inruilwaarde auto berekenen

Wat is mijn auto waard?

Waarde van mijn auto

Taxatie

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!