Sloopauto ophalen

Sloopauto ophalen

Gratis ophalen van uw sloopauto

Wilt u uw sloopauto verkopen? Kapotteauto.nl biedt niet alleen de hoogste prijs voor uw sloop auto maar komt deze ook nog eens vaak binnen 24 uur gratis ophalen. We verlossen u van uw sloopauto, rekenen direct met u af en overhandigen het vrijwaringbewijs. Bel met 06 39844160 of 06 53265116 om snel, goed en milieuvriendelijk van uw auto af te komen.

Afhandeling, onze werkwijze

Worden we het eens over de prijs dan kunnen we in bijna alle gevallen binnen 24 uur uw sloopauto ophalen. Waar ook in Nederland en vanzelfsprekend zonder kosten. U mag de auto ook zelf komen brengen. De koffie is dan voor onze rekening, net zoals uw kosten voor het openbaar vervoer terug.

Of de auto schade heeft, een APK keuring ontbreekt, een hoge kilometerstand heeft, oud is of over technische mankementen beschikt, maakt ons niet uit. Onderdelen nemen wij echter niet aan. Kapotteauto.nl is spil in een groot netwerk van autobedrijven. De kans is dus bijzonder groot dat juist uw merk en type sloopauto bijzonder gewild is binnen ons netwerk. Bel dus 06 39844160 of 06 53265116 als u uw sloop auto voor een uitstekende prijs wil verkopen en deze gratis wil laten ophalen.

Lees ook:

Geld voor uw sloopauto

Inruilwaarde auto

Sloopauto gevraagd

Sloopauto ophalen

Waarde sloopauto

Inruilwaarde auto berekenen

Wat is mijn auto waard?

Waarde van mijn auto

Taxatie

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!