Voor een opkoper van uw auto kunt u bij ons terecht !

Voor een eerlijke opkoper voor uw auto en een betrouwbare afhandeling kunt u terecht bij ons autosloopbedrijf. In heel Nederland hebben wij verschillende slooplocaties ter beschikking waar wij als opkoper van de auto, de voertuigen naar toe vervoeren. Dat betekent dat wij een opgekochte auto komen afhalen bij u aan huis en vervolgens transporteren naar een autosloperij bij u in de buurt.

Reëel en vrijblijvend bod van een opkoper

Het opkopen van een auto gaat bij ons eenvoudig in zijn werk. U vul het inkoop formulier op deze website in of meldt de auto telefonisch aan. Op basis van uw gegevens, brengt onze auto-opkoper een reëel en vrijblijvend bod uit voor uw auto. Nadat u het bod geaccepteerd heeft, maken wij gezamenlijk een afspraak over de tijd waarop wij de auto kunnen ophalen. Op het afgesproken tijdstip komt de autokoper met een oplegger uw auto ophalen en naar de sloperij in de buurt vervoeren.

Bespaar geld

Deze eenvoudige en heldere werkwijze bezorgt u ongetwijfeld enorm veel gemak en biedt u de gelegenheid om uw autoverzekering op te zeggen. Bovendien bent u door het vrijwaringsbewijs niet meer verantwoordelijk voor het betalen van wegenbelasting. Bel vandaag nog onze opkoper voor uw auto en bespaar veel geld.

Uw auto snel verkopen? Wij staan voor u klaar!