Sloopauto Verkopen Amersfoort

Het is nooit fijn om onverwachts met een sloopauto te komen te zitten. Nog vervelender is echter het onoverzichtelijke proces dat erop volgt. U kunt het beste kiezen voor een sloperij in de buurt die doet aan auto inkoop, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kunt u bellen met de klantgerichte medewerkers van KapotteAuto.nl. Wij zullen u direct informatie verstrekken over onze auto inkoop in Amersfoort.


Aan huis opgehaald in Amersfoort

Daarnaast zullen wij u binnen 24 uur laten weten hoeveel wij over hebben voor uw sloopauto. Reken op een bedrag tussen de 50 en 1500 euro. In specifieke gevallen kan het echter wel eens meer worden. Het bedrag hangt af van het model en de staat van de auto. Wij halen uw auto op bij u in Amersfoort en brengen deze zelf naar de sloperij.

Auto inkoop AmersfoortProfessioneel

Wij behandelen iedere auto inkoop zorgvuldig en zullen uw geld direct overhandigen als wij de auto in Amersfoort komen ophalen. Bij hoge bedragen zullen wij uw geld echter overmaken op uw rekening. Ook geven wij u een vrijwaringsbewijs van de RWD om de overhandiging officieel te maken. U hoeft dan niet langer wegenbelasting, verzekeringspremie of schade aan uw auto te betalen. Voor meer informatie over auto inkoop in Amersfoort kunt u ons altijd bellen. U krijgt dan geheel vrijblijvende informatie van onze vakkundig personeel.

Lees ook: