Sloopauto Zwolle

Wacht niet langer en laat uw sloopauto in Zwolle, zo snel mogelijk ophalen door het personeel van KapotteAuto.nl. Het is voor iedereen in Zwolle mogelijk om zeven dagen in de week contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd en moeite om de gegevens van uw sloopauto te noteren. Vervolgens bekijken wij of er bruikbare onderdelen beschikbaar zijn en of er zaken in aanmerking komen voor recycling.


Eenvoudig en snel van alle ellende af

Op basis van onze bevindingen, kunnen wij u binnen 24 uur laten weten voor welk bedrag wij de sloopauto van u willen overnemen. Dit bedrag ligt meestal tussen de 50 en 1.500 euro en is inclusief ophalen en de volledige afhandeling. Dat houdt in dat wij bij u in Zwolle aan huis komen, om de sloopauto op te halen en dat wij zorg dragen voor het noodzakelijke papierwerk dat erbij komt kijken. U ontvangt van ons vervolgens de vrijwaring RDW, zodat u eenvoudig en snel van de ellende af bent.

Maak nu kennis

Maak kennis met onze organisatie en profiteer van de vele voordelen. Iedere sloopauto in Zwolle is bij ons welkom. Er zijn altijd onderdelen aan het voertuig, die wij goed kunnen gebruiken.

Lees ook: