Autosloperij Nieuwegein

Op zoek naar een betrouwbare bron voor een autosloperij in Nieuwegein? Bel gerust eens met het behulpzame personeel van KapotteAuto.nl en ze helpen u aan alle informatie die u wenst. Deze dienst is een initiatief van verscheidene autobedrijven en sloperijen die zagen dat veel mensen moeite hebben bij het vinden van een autosloperij. KapotteAuto.nl probeert daar een einde aan te maken en richt zich geheel op uw comfort.


Het aanbod

Zo zult u binnen 24 uur een aanbod krijgen voor uw sloopauto. Vaak varieert de prijs tussen de 50 en 1500 euro, maar in sommige gevallen loopt dit bedrag op. Zodra u het aanbod aanneemt, wordt er iemand gestuurd om de auto bij u in Nieuwegein op te komen halen. Rijdt u uw auto liever zelf naar de autosloperij? Dat is geen enkel probleem, wij regelen zelfs uw terugreis met het openbaar vervoer!

Wat u ontvangt

Wij betalen uw geld meteen in Dordrecht uit, of maken het over via de telefoon. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de RDW. Zo bent u vrij van het betalen van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade voor uw sloopauto. Neem dus vandaag nog contact op en informeer naar de beste autosloperij in Nieuwegein.

Lees ook: