Sloopauto Roosendaal

Een sloopauto in Roosendaal kan door de specialisten van KapotteAuto.nl, eenvoudig en snel worden opgehaald en weggevoerd. Dit kan al na één dag, nadat wij uw aanmelding voor de sloopauto binnen hebben gekregen. Zodra u alle benodigde gegevens over het voertuig in Roosendaal aan ons kenbaar maakt, zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag nog de inruilwaarde van uw sloopauto weet. Vervolgens stellen wij u zelfs gratis en vrijblijvend in de gelegenheid om te beslissen of u akkoord gaat met ons aanbod.


U kunt bij ons zeven dagen in de week terecht

Zeven dagen in de week kunt u bij ons terecht om een sloopauto aan te melden. Of u nu in Roosendaal, Bergen op Zoom of ergens anders in Nederland woont, wij komen op iedere plek, om uw sloopauto te halen. U ontvangt onmiddellijk een vrijwaring RDW en het overeengekomen bedrag.

Vul het taxatieformulier in

Als u nog vragen voor ons heeft, bent u iedere dag bij ons welkom. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook een e-mail sturen. Als u direct een bod wilt op uw auto, kunt u het beste het taxatieformulier op deze website invullen en versturen. Daarmee beschikken wij onmiddellijk over de juiste informatie over uw sloopauto in Roosendaal.

Lees ook: