Autosloperij Rotterdam

Bent u al een tijdje op zoek naar een autosloperij in Rotterdam? Neem gerust eens contact op met de medewerkers van KapotteAuto.nl. Binnen 24 uur hoort u dan hoeveel uw sloopauto waard is. Als u belt, krijgt u meestal direct een aanbod van onze autosloperij. Dit is geheel vrijblijvend en u kunt het aanbod natuurlijk altijd afslaan.


Het proces

We kunnen direct een afspraak met u maken voor het ophalen van uw auto in Rotterdam. Indien mogelijk, kunt u de auto uiteraard ook zelf afleveren bij de autosloperij. In dat geval regelen wij uw reis naar huis met het openbaar vervoer. Het afgesproken bedrag wordt meteen aan u uitbetaald of via de telefoon overgeboekt, in dat geval krijgt u een bevestiging van uw bank. Daarnaast leveren wij u ook een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). U hoeft dan officieel niet langer wegenbelasting, verzekeringspremies of schade aan de auto te betalen.

Waarom KapotteAuto.nl?

Wij zullen uw auto vanuit de autosloperij in Rotterdam aanbieden binnen ons netwerk. Wij zijn opgericht als gevolg van een samenwerking tussen verschillende garages en sloperijen die bemerkten hoe lastig het is voor veel mensen om van hun sloopauto af te komen. KapotteAuto.nl biedt dan uitkomst. Neem direct contact op en wellicht halen we uw auto in Rotterdam nog deze week op!

Lees ook: