Autosloperij Alkmaar

Het kan erg lastig zijn om zelf een autosloperij te vinden. Gelukkig kunt u hiervoor naar de ervaren medewerkers van KapotteAuto.nl bellen. Wij zullen u direct geheel vrijblijvend informeren over een autosloperij in Alkmaar. Zo blijft uw auto binnen Alkmaar en bespaart u een hele hoop moeite en tijd. KapotteAuto.nl is namelijk een initiatief van autobedrijven om het u makkelijker te maken om van uw sloopauto of schadeauto af te komen.


Eenvoudig en effectief

Zo bieden wij de mogelijkheid om uw auto bij u thuis in Alkmaar te komen afhalen. Wij regelen verder al het papierwerk en verstrekken uw auto aan een geschikte autosloperij. Ons netwerk zorgt ervoor dat dit een snel en efficiënt proces is en daar kunt u ook van profiteren. Wij doen een aanbod op uw auto binnen 24 uur, dat varieert tussen de 50 en 1500 en soms zelf hoger oploopt.

Het vervolg

Bovendien bieden wij u een vrijwaringsbewijs van het RWD. Zo hoeft u niet langer wegenbelasting te betalen en komt uw verzekeringspremie te vervallen. Daarnaast hoeft u schade aan u auto niet langer te vergoeden. Wij nemen de auto over en bieden deze aan binnen ons netwerk vanuit de autosloperij in Alkmaar. Dus neem contact op en ontvang informatie over uw auto in Alkmaar of over onze autosloperij.

Lees ook: