Sloopauto in Amersfoort

Voor iedere sloopauto in Amersfoort, komen de medewerkers van KapotteAuto.nl snel ter plaatse, om u af te helpen van het waardeloze voertuig. Hierbij maakt het voor ons niet uit om welk type auto het gaat en in welke staat de sloopauto verkeerd. Wij komen op een afgesproken tijdstip uw sloopwagen bij u in Amersfoort ophalen.


Laat uw sloopwagen nu taxeren

Het enige wat u hoeft te doen, is het laten taxeren van uw sloopauto door onze specialisten. Onze medewerkers, kunnen u binnen 24 uur vertellen, wat de inruilwaarde van het voertuig is. Zodra u akkoord gaat met ons vrijblijvende aanbod, komen wij bij u in Amersfoort om de sloopauto bij u voor de deur weg te halen. Daarbij maken wij voor u al het papier werk in orde, zodat u geen last meer heeft van de sloopwagen.

Bespaar uzelf de moeite

U kunt uzelf de moeite besparen, door te proberen om de sloopauto zelf naar een autosloperij in Amersfoort te brengen. Wij komen namelijk zelfs, onbruikbare sloopauto’s voor de woning ophalen met een compleet uitgeruste oplegger, zodat wij de sloopwagen veilig naar een autosloperij kunnen vervoeren, waar wij een goede prijs voor uw sloopauto in Amersfoort kunnen ontvangen.

Lees ook: