Sloopauto Venlo

Wilt u direct op de hoogte worden gebracht van de waarde van uw sloopauto in Venlo? Kijk dan snel verder op KapotteAuto.nl. U kunt een melding maken van uw sloopauto via deze website. Door de gegevens volledig en juist via het taxatieformulier aan ons door te geven, kunnen wij een passend voorstel uitbrengen. Dit voorstel bestaat uit een bedrag dat u van ons voor de sloopwagen ontvangt, in combinatie met het ophalen van de sloopauto en het afhandelen van het noodzakelijke papierwerk.


Profiteer van de luxe

Met onze dienstverlening in Venlo heeft u snel een mooi bedrag op uw rekening en profiteert u bovendien van de luxe, dat u zelf niets meer hoeft te regelen. Wij zorgen voor de vrijwaring RDW, het afgesproken bedrag, een veilig vervoer van de sloopauto naar een geschikte autosloperij in Limburg en een snelle service. Meer heeft u in Venlo niet nodig als het gaat om het verwijderen van een waardeloze sloopauto.

Eenvoudiger kan bijna niet

De keuze voor onze organisatie lijkt eenvoudig en dat is het ook. Er zijn weinig aanbieders die het u zo comfortabel maken als wij. Pak daarom nu de telefoon en draai het telefoonnummer dat vermeld staat op deze website. Een sloopauto in Venlo aanmelden, kan bovendien via het taxatieformulier op deze website.

Lees ook: