Autosloop Amsterdam

Vanuit onze locatie autosloop Amsterdam, komen wij in de hele stad en de nabije omgeving uw sloopauto’s ophalen. Na de verkoop van een sloopauto, wordt deze direct naar onze autosloop vervoerd. Daar worden een groot aantal onderdelen uit de auto gedemonteerd, waardoor deze weer kunnen worden hergebruikt.


Sloopauto aan huis opgehaald in Amsterdam

Onze autosloop in Amsterdam biedt altijd geld voor een sloopauto of bij de verkoop van een schadeauto. Dat betekent dat u iedere auto kunt verkopen en dat wij deze te allen tijde gratis komen ophalen bij u in Amsterdam of omgeving. Hierbij zorgen wij dat de verkoop ter plaatse wordt rondgemaakt dat u onmiddellijk het geboden geld krijgt overhandigd. Hierdoor is het niet nodig om uw auto zelf naar de autosloop te brengen en hoeft u niet achter uw geld aan.

Ook bieden wij u direct een vrijwaring van de RDW aan, zodat u per ommegaande geen wegenbelasting meer bent verschuldigd. Wilt u meer weten over de werkwijze van onze autosloop in Amsterdam? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn zelfs ‘avonds, ’s nachts en in het weekend bereikbaar voor de inkoop van sloopauto’s.

Lees ook:

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen