Autosloperij Zeist

Op zoek naar vrijblijvende informatie over een autosloperij in Zeist? Dan bent u bij KapotteAuto.nl aan het juiste adres. U kunt ons bellen indien u met een sloopauto zit en niet zo goed weet wat u daar mee moet. Wij zullen binnen 24 uur laten weten hoeveel wij bereid zijn te betalen voor uw auto. Indien u deze prijs accepteert sturen wij iemand van onze nabijgelegen autosloperij.


De overdracht

Zo halen we uw auto op bij u thuis in Zeist. Als u liever de auto zelf aflevert bij onze autosloperij, dan kunt u dat natuurlijk ook doen. Wij regelen in dat geval zelfs uw vervoer naar huis. Wij zullen u ook per direct uitbetalen of wij boeken het bedrag over via de telefoon. Uw bank laat het u weten zodra de betaling gestort is.

Het vervolg

Wij geven u natuurlijk ook een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) om de overdracht officieel te maken. U hoeft nu niet langer wegenbelasting, verzekeringspremie of schade te betalen voor uw auto. Vanuit onze autosloperij in Zeist, zullen wij uw auto vervolgens binnen ons netwerk verspreiden en inmiddels heeft u een fijn zakcentje verdiend. Neem gerust contact op over uw sloopauto in Zeist en over onze autosloperij.

Lees ook: