Autosloop Den Haag

Een Autosloop in Den Haag waar u nog voor een eerlijke prijs uw sloopauto kunt verkopen. Daarvoor bent u bij Kapotteauto.nl aan het goede adres. Bij ons profiteert u van een nationaal netwerk van autosloopbedrijven en auto opkopers, zodat er altijd een autosloop bij u in de buurt is. Uiteraard staat er bij ons een interessante vergoeding tegenover, wanneer wij uw auto opkopen.


Sloopauto aan huis opgehaald in Den Haag

Om de hoogte van deze vergoeding te weten te komen, kunt u ons vrijblijvend benaderen. Door de gegevens over uw voertuig aan ons door te geven, bepalen wij binnen één dag het bedrag dat wij bereid zijn om te betalen. Dat bedrag zal al snel vele honderden euro’s zijn.

Zoals gezegd komen wij de sloopauto bij u op locatie in den Haag of omgeving ophalen. Op dat moment zullen wij ook direct het geld overhandigen voor de auto en een RDW vrijwaringsbewijs verstrekken. Vervolgens zetten wij het voertuig om een oplegwagen, waarna deze naar de autosloop vervoerd kan worden. Kiest u voor een betrouwbare autosloop in den Haag? Dan kiest u voor Kapotteauto.nl.

Lees ook: