Sloopauto Maastricht

Komt u uit het zuiden van het land en bent u op zoek naar een adres voor het op laten halen van een sloopauto in Maastricht? Bel of mail dan direct met de medewerkers van KapotteAuto.nl. Wij komen geheel kosteloos bij u in Maastricht of omgeving, om de sloopauto bij u voor de deur op te halen en veilig te vervoeren naar een geschikte autosloperij in de regio.


Profiteer met ons mee

De contacten die wij hebben met talloze autosloperijen in heel Limburg en de rest van Nederland, stelt ons personeel in de gelegenheid om de sloopauto naar de meest ideale autosloperij te vervoeren. Dat betekent dat wij de sloopwagen afleveren op de plaats, waar wij het hoogste bedrag voor het voertuig krijgen. Doordat wij deze prijs voor een groot deel aan onze klanten doorberekenen, profiteert u mee van ons landelijke netwerk.

Ontvang een eerlijk prijs

Wij verstrekken u in Maastricht een eerlijke prijs voor de sloopauto, die wij overigens binnen enkele dagen aan u overmaken. Wanneer u wenst, kunnen wij het bedrag ook contant aan de chauffeur meegeven, zodat u de afgesproken prijs ter plaatste overhandigd krijgt wanneer wij de sloopauto in Maastricht komen ophalen.

Lees ook: