Sloopauto Lelystad

Beschikt u over een sloopauto in Lelystad, waar u graag van af wilt? Dan is het laten ophalen van de sloopauto bij u in Flevoland dé oplossing. Het personeel van KapotteAuto.nl komt graag naar u in Lelystad, om de sloopwagen voor uw voordeur weg te halen. Wij kunnen voor diverse onderdelen van het voertuig, ongetwijfeld nog een goede bestemming vinden.


Bedragen kunnen hoog oplopen

Wanneer u ons inschakelt om de sloopauto op te halen, kiest u direct voor helderheid en duidelijkheid. Doordat wij onafhankelijk werken, kunnen wij de sloopwagen naar de juiste autosloop in Lelystad en omgeving vervoeren. Hierdoor ontvangen wij meestal een hoge prijs voor het voertuig, die wij naar u zullen doorberekenen. Zo lopen de prijzen die wij voor sloopauto’s betalen al snel hoog op en kunt u denken aan bedragen van 50 tot 1.500 euro per sloopauto.

Kosteloos en snel

Maak een juiste keuze en kies voor een veilige verkoop van uw sloopwagen. Voor onze medewerkers is het opkopen van sloopauto’s dagelijks werk en weten daardoor exact wat ze doen. Wij verzorgen de gehele overdracht kosteloos en snel, zodat u spoedig van uw sloopauto in Lelystad af bent.

Lees ook: