Sloopauto Assen

U zult het misschien niet geloven, maar KapotteAuto.nl geeft u geld toe, wanneer wij uw sloopauto in Assen mogen ophalen. Onze relatief unieke concept levert u naast de financiële voordelen, bovendien enorm veel gemak en flexibiliteit op. Onze servicegerichte werkwijze is toegespitst op een snelle en voordelige afhandeling van de overdracht van uw sloopauto.


Gemakkelijk opgehaald en afgevoerd

Iedere sloopauto die u in Assen heeft staan, kan door ons personeel snel en gemakkelijk opgehaald worden en afgevoerd worden naar een autosloperij in de regio. Onze regionale kennis op het gebied van waardebepalingen van de verschillende type auto’s, stelt ons in de gelegenheid om uw sloopauto naar de juiste bestemming te vervoeren. Hierdoor weten wij voortdurend een hoge prijs voor uw sloopauto binnen te halen. Uiteraard zorgen wij dat u mee profiteert van de bedragen die wij voor uw sloopauto ontvangen.

Laat uw zorgen uit handen nemen

Extra eenvoudig, is het feit dat ook de vrijwaring RDW door onze organisatie geregeld wordt. Zo bespaart u uzelf de papierenrompslomp en loopt u geen enkel risico dat u opdraait voor eventuele schade aan de sloopauto in Assen. Neem contact op met ons bedrijf en laat al uw zorgen over de sloopauto door ons uit handen nemen.

Lees ook: