Sloopauto Leiden

U zult het wellicht niet verwachten, maar bij KapotteAuto.nl ontvangt u een verrassend bedrag voor uw sloopauto in Leiden. Geheel volgens de actuele wetten en regels, wordt uw auto eerlijk en netjes bij u aan huis afgehaald. Wij bieden u tijdens die ontmoeting in Leiden, niet alleen de vrijwaring RDW, maar verstrekken u tevens het afgesproken bedrag voor de sloopauto.


Uw zorgen uit handen

Onze dienstverlening heeft al veel personen in Leiden een aangename situatie bezorgd. U bespaart de moeite om zelfstandig de afhandeling in orde te maken. Doordat ons personeel de complete afronding verzorgt, kunt u in Leiden zorgeloos op zoek naar een eventueel vervangend voertuig. Het papierwerk en overige rompslomp waar u bij een sloopauto mee te maken krijgt, is onze zorg.

Wat is uw sloopwagen waard?

Maak het uzelf niet langer onnodig lastig en ontdek binnen 24 uur, welk bedrag wij voor de sloopauto willen betalen. Nadat u het voorstel accepteert, maken wij een afspraak om de sloopwagen op zeer korte termijn bij u voor uw woning weg te halen en naar de autosloop te vervoeren. Druk onmiddellijk op de rode knop en kom direct te weten wat uw sloopauto in Leiden, ons waard is.

Lees ook: