Auto inkoop Tilburg

Wilt u ook een keurige prijs ontvangen voor uw sloopauto en niet lang moeten zoeken naar opkopers voor uw auto? Kies dan voor de service van Kapotteauto.nl. Niet alleen in Tilburg werken wij samen met een autosloop, maar in heel Nederland kunnen autosloperijen uw auto bij ons opkopen. Op die manier kunnen wij altijd de hoogst mogelijke prijs voor sloopauto’s vragen, die wij aan onze klanten doorbereken.


Autosloop Tilburg haalt uw sloopauto op aan huis.

De ervaren medewerkers van onze autosloop in Tilburg weten op basis van onder andere het type auto en de staat waarin deze verkeert, precies te vertellen welk bedrijf uw auto waard is. Dat is direct het bedrag dat u van ons ontvangt, nadat u akkoord gaat met de prijs. Ook krijgt u natuurlijk gelijk een vrijwaring van ons.

Op een afgesproken tijd en locatie, komen wij desgewenst langs om het voertuig op te halen. Uiteraard kunt u deze ook zelf naar onze autosloop in Tilburg vervoeren wanneer de auto nog in staat is om veilig de weg op te kunnen. Het vervoer terug kan door onze organisatie worden geregeld. Voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende waardebepaling voor uw auto, kunt u contact met ons opnemen.

Lees ook: