Autosloop Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar autosloop Arnhem of auto opkopers in Arnhem dan is de keuze voor Kapotteauto.nl snel gemaakt. Wij kopen niet alleen al uw sloopauto’s op, van welk merk en type dan ook, maar bieden u tevens een gratis vervoer voor de sloopauto aan. Dat betekent dat wij een oplegger naar uw huisadres sturen om de auto op te halen. Vooraf bieden wij hiervoor een bepaald bedrag aan, waarna wij na uw acceptatie, overgaan tot het maken van een afspraak om de auto op te halen en te vervoeren naar de autosloop in Arnhem.


Sloopauto aan huis opgehaald in Arnhem

Gezien onze eenvoudige en snelle werkwijze, kunnen wij u verzekeren dat uw sloopauto zeer spoedig voor uw voordeur verdwenen is. Bovendien ontvangt u naast een vrijwaring van onze autosloop een interessante prijs voor de auto. Om de waarde van uw voertuig te achterhalen, kunt u ons vrijblijvend benaderen. Hiervoor zijn wij zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via het taxatieformulier, ons telefoonnummer en e-mailadres.

Binnen maximaal één dag bent u op de hoogte van het bedrag dat onze autosloop voor uw sloopauto in Arnhem, bereid is te geven. Naar aanleiding van dat bod, kunt u besluiten of u akkoord gaat of niet.

Lees ook: