Autosloperij Assen

Het is altijd vervelend om uw auto naar de autosloperij te moeten brengen. Helaas is het daarnaast vaak ook lastig om een overzicht te krijgen in dit ingewikkelde en tijdrovende proces. Gelukkig is er nu KapotteAuto.nl. Belt u gerust eens met onze behulpzame medewerkers en, indien u bijvoorbeeld in Assen woont, krijgt u onmiddellijk informatie over een autosloperij in Assen. Bovendien krijgt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend te horen hoeveel wij bereid zijn te betalen voor uw sloopauto.


Afleveren of ophalen?

Dat is dus erg gemakkelijk en snel, maar het wordt nog beter! Indien u het aanbod accepteert zullen wij namelijk één van onze medewerkers bij u in Assen langs sturen. Zo hoeft u niet eens zelf naar de autosloperij. In het geval dat u dat toch liever zelf doet, dan kan dat natuurlijk ook. Wij regelen dan uw terugreis met het openbaar vervoer voor u.

Snel en eenvoudig

Ook helpen wij u eenvoudig aan alle documenten die u nodig heeft. Wij betalen uw geld direct uit of boeken het over per telefoon, afhankelijk van het bedrag. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs van de RWD en gaat alle verantwoordelijkheid voor uw sloopauto naar onze autosloperij. Dus voor een uitermate eenvoudig en snel proces kunt u altijd bellen en informeren naar onze autosloperij in Assen.

Lees ook: