Sloopauto Leeuwarden

Een sloopauto in Leeuwarden, kunt laten ophalen door het gespecialiseerde personeel van KapotteAuto.nl. Wij zijn al jaren erkend als professioneel bedrijf dat beschikt over een groot landelijk netwerk. Dit netwerk bestaat uit een groot aantal autosloperijen in het land, waarvan er zich tevens een aantal in Leeuwarden en omgeving bevinden.


Spoedig gevrijwaard

Van vrijwel iedere autosloperij, weten wij exact welke prijs zij bereid zijn om neer te tellen voor een bepaald type auto. Deze kennis maakt ons uniek en zorgt ervoor, dat wij uw sloopauto te allen tijde naar de juiste autosloop kunnen vervoeren. Wij helpen u vakkundig en snel, zodat u snel op zoek kunt naar een vervangende auto. Wij vertrekken u de vrijwaring RDW en het overeengekomen bedrag voor de sloopauto bij u in Leeuwarden. Dit stelt ons in de gelegenheid om de sloopwagen onmiddellijk naar de autosloperij te vervoeren, terwijl u spoedig bent gevrijwaard van wegenbelasting en verzekeringspremies.

Nog nooit zo eenvoudig

Maak gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van sloopauto’s en profiteer mee van de vele voordelen die met onze dienstverlening samenhangen. Het verkopen van een sloopauto in Leeuwarden was nog nooit zo voordelig en eenvoudig.

Lees ook: