Autosloperij Enschede

Ons autosloperij netwerk omvat inmiddels vrijwel het gehele land, dus ook de omgeving van Enschede. Heeft u een sloopauto voor de deur staan, maar heeft u geen overzicht op het proces? Bel dan eens rustig met een medewerker van KapotteAuto.nl en krijg direct informatie over een autosloperij in Lelystad. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, evenals het aanbod dat wij binnen 24 uur op uw auto zullen doen.


Wat wij te bieden hebben

Wij betalen meestal tussen de 50 en 1500 euro voor uw sloopauto, maar dit bedrag wil nog wel eens oplopen in bepaalde gevallen. Wij zullen u het geld meteen uitbetalen, of anders overboeken. In dat geval krijgt u een seintje van de bank. Ook zorgt onze autosloperij voor een vrijwaringsbewijs van de RWD. Hiermee hoeft u niet langer wegenbelasting te betalen, kunt u uw verzekeringspremie opzeggen en bent u niet meer aansprakelijk voor schade aan de auto.

Direct vrijblijvende informatie

Dus woont u toevallig nabij Lelystad en wordt het inmiddels tijd om afscheid te nemen van uw sloopauto? Bel ons vandaag en krijg meteen informatie over een autosloperij in Enschede. Wij halen uw auto zelfs op voor u. Maar als u liever zelf naar de autosloperij komt, dan kunnen we natuurlijk ook altijd direct een afspraak maken.

Lees ook: