Auto inkoop Breda

Woont u in Breda en is uw auto toe aan de sloperij? Het is vaak lastig om een geschikt bedrijf te vinden dat uw auto wil kopen zonder daar al te veel papierwerk aan te verbinden. Wij vinden dat het ook anders kan en doen auto inkoop op onze eigen manier. Bel gerust eens met ons behulpzame personeel en ontdek meer over onze auto inkoop Breda.


Wij doen het werk voor u in Breda

Wij zullen u dan informeren over de waarde van uw auto nog geen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen. Dit bod is overigens helemaal vrijblijvend, u kunt het altijd weigeren. Als u het echter accepteert, zal één van onze medewerkers bij u langskomen in Breda en uw auto meenemen naar de sloperij. Wij handelen de auto inkoop verder af.

Professioneel en behulpzaam

Zo betalen we uw geld direct uit, contant of door het over te maken op uw rekening. Dit is afhankelijk van het bedrag. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs van de RWD van ons. Uw auto wordt in onze sloperij in Breda professioneel behandeld. Zo halen wij allereerst de herbruikbare onderdelen eruit voor recycling. Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op en vraag naar onze auto inkoop in Breda.

Lees ook: