Autosloperij Zaandam

Woont u in Zaandam en weet u niet wat u met uw sloopauto aan moet? Bel gerust eens met het ervaren personeel van KapotteAuto.nl en ontvang direct informatie over een autosloperij in Zaandam. U zult daarnaast binnen 24 uur een aanbod krijgen voor uw auto. Deze ligt meestal tussen de 50 en 1500 euro, maar het kan nog wel eens oplopen. Informeren is vrijblijvend en u kunt ons aanbod altijd weigeren als u liever naar een andere autosloperij gaat.


Ophalen of afleveren?

Wij bieden echter een uitgebreid netwerk van autobedrijven en sloperijen aan, wat de efficiëntie bevordert. Dit ziet u terug in een eenvoudige en snelle werkwijze. Na ons te bellen en het aanbod te accepteren, zullen wij uw auto komen ophalen in Zaandam. Het kan zijn dat u liever zelf naar de autosloperij rijdt, indien uw auto daar nog toe in staat is. Dit is geen probleem, wij regelen zelfs uw terugreis met het openbaar vervoer!

Uw geld en de documenten

Daarnaast zal onze autosloperij in den Zaandam u direct uitbetalen of anders het geld overboeken via de telefoon. U ontvangt bericht van uw bank zodra de betaling binnen is. Ook leveren wij u een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de RDW. Zo bent u niet alleen een beetje rijker, maar ook een heleboel verplichtingen armer!

Lees ook: